Articole Blog

Biciclete pentru Copii o Bucurie Zilnica

dinobikesbicicletacopii12barbie612glba

Cati dintre noi nu isi aduc aminte cu drag de perioada copilariei, in care ne plimbam fara nicio grija pe ulita bunicilor sau pe stradutele inguste ale oraselor in care am copilarit ? Cu soarele in spatele nostru, insotiti de chicotelile prietenilor nostri si de incurajarile parintilor, cu totii am invatat sa mergem pe tricicleta, pe bicicleta si sa pornim in aventuri nemaipomenite.

De cate ori nu ne-am aventurat mult mai departe de perimetrul in care aveam voie sa ne jucam – pentru ca aveam cu totii interdictia clara de a pleca prea departe – doar pentru a explora noi lumi, noi parcuri, noi grupuri de copii alaturi de care sa ne jucam sau pur si simplu pentru a simti vantul cald de vara cum ne biciuia fata ? Toate acestea sunt amintiri dragi, pe care le tinem aproape de sufletul nostru si pe care dorim sa le impartasim copiilor nostri, pentru ca si ei sa le transmita mai departe copiilor lor.

Insa in ziua de astazi, cand tehnologia ne acapareaza din ce in ce mai mult viata si tindem sa nu mai apreciem bucuriile simple ale vietii, cum sa atragem copiii afara, la o plimbare cu bicicleta sau tricicleta ?
Simplu : trebuie sa ne alaturam lor si sa le insuflam dragostea de miscare in aer liber, sa le aratam ce inseamna cu adevarat libertatea de miscare pe care o aduce o plimbare pe bicicleta si beneficiile acesteia asupra sanatatii noastre.

Asadar, apelati chiar astazi la iaujucarii.ro pentru a alege dintr-o gama larga de biciclete si triciclete, care dintre care mai colorate, nai performante si care sigur i se vor potrivi fetitei sau baietelului dumneavoastra.
Si de ce nu, alaturati-va celor mici in aventurile lor extraordinare si explorati noi parcuri, noi locuri din orasul dumneavoastra si noi posibilitati de distractie !