Jocuri Clasice

Afișez toate cele 2 rezultate

  • Joc Bingo – Joc de noroc Jocuri Clasice

    Joc Bingo – Joc de noroc

    https://youtu.be/vE8sI__BThE Te simți norocos? Joacă Bingo și vezi ce șanse ai să câștigi. Jocul Bingo este ca o loterie unde aștepți cu nerăbdare să vezi dacă îți surâde norocul. Jocul este foarte distractiv și poate fi jucat împreună cu copiii care trăiesc emoția momentului cu intensitate maximă. Este posibil ca Bingo să stârnească ceva supărare, dar micii bosumflați își revin repede odată ce joacă și o rundă norocoasă, în care sunt extrase numerele potrivite. Jocul Bingo – o distracție pe cinste, așa ca în copilărie Jocul Bingo îți aduce aminte de copilărie, de vremea când te bucurai sincer de jocurile simple. Joacă-l împreună cu copiii, conectați-vă prin joc și distracție și creați amintiri prețioase, pentru o viață. Inserează bilele în suportul rotativ și dă startul distracției. Extrage numerele norocoase și vezi dacă le ai pe cupoanele de joc. Ai combinațiile potrivite? BINGO! Ai câștigat! De ce să alegi jocul Bingo de la ROOVI Este super antrenat și distractiv și poate fi jucat împreună cu toată familia. Este produs din materiale de calitate superioară ce rezistă la runde nenumărate de joc și distracție. Este prilejul perfect pentru a-i învăța pe cei mici să învețe să piardă cu zâmbetul pe buze, bucurându-se de joc. Relaxant și deconectant, stârnește hohote de râs și creează o atmosferă veselă în momentele de plictiseală și monotonie. Bingo, un joc grozav care sparge rutina Știm că este greu să ieși din rutina cotidiană sau să îi scoți pe copii din mediul virtual. Jocul Bingo vă antrenează însă pe toți, de la mic la mare. Nu necesită prea multe explicații și nici vreo pregătire specială. Pur și simplu montezi mecanismul, dai de manivelă și îți aștepți norocul. În familie sau la întâlnirile dintre copii, în vacanțe sau în momentele libere de peste zi, jocul Bingo este oricând o încântare și o distracție memorabilă. Alege jocul Bingo pentru copilul tău, pentru familia ta sau oferă-l în dar celor dragi. Va fi cu siguranță o surpriză grozavă. Jocul conține:   1x Container rotativ 1x Suport container 90x Biluțe din plastic 12x Cupoane de joc 1x Regulament de joc. Jucători: 2 – 6 persoane Vârsta: 6+ Nerecomandat copiilor mai mici de 3 ani. Pericol de sufocare din cauza componentelor mici.

  • Joc 2 în 1 clasic Ludo și Sus-jos – Joc de societate Jocuri Clasice

    Joc 2 în 1 clasic Ludo și Sus-jos – Joc de societate

    Cauți inspirație pentru a-ți petrece timpul cu sens, cu copiii? Alege colecția 2 în 1 cu jocurile Ludo și Sus-Jos și dă startul dist…

📕 Citeste ultimele articole

👋 Toate produsele sunt atent selectionate de catre echipa iaujucarii.ro. Este posibil sa castigam un comision pentru produsele pe care le veti cumpara.