Jucarii Montessori

Afișez toate cele 15 rezultate

 • Headu Montessori – Construieste O Insecta Jucarii Montessori

  Headu Montessori – Construieste O Insecta

  Dimensiune produs: Dimensiune cutie: 18.6 x 25.5 x 5.5 cm (lungime x inaltime x latime)Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucaria/produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala existand pericolul de sufocare sau nu este potrivita copiilor mai mici de 3 ani. Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc; feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate.

 • Cutiuta montessori – culori Jucarii Montessori

  Cutiuta montessori – culori

  Invatam despre culori cu ajutorul metodei Montessori!Caracteristici:jocul este inspirat dupa metoda de invatare Montessori, acest lucru avand ca scop invatarea bazata prin experientafiecare particica din cutie este colorata pe interior astfel incat copilului sa-i fie mai usor sa asocieze culoarea piesei cu aceastacu ajutorul planselor copilul va invata din ce categorie face parte fiecare piesasetul este util in dezvoltarea abilitatilor de manipulare, a motricitatii fine,a coordonarii ochi-mana, a rabdarii si atentieiprodusul respecta standardele europene de calitate si sigurantaSetul include:cutie pentru pastrarea pieselor50 de piese( animalute, masini, roboti, legume)planse instructiuniDimensiuni ambalaj: 28.5 x 28.5 x 6.7 cmVarsta recomandata: 1-4 ani Atentie! Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Verficati periodic starea premergatorului. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc, feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate.Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucaria/produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala existand pericolul de sufocare sau nu este potrivita copiilor mai mici de 3 ani. Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc; feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate.

 • Joc tactil montessori – ferma Jucarii Montessori

  Joc tactil montessori – ferma

  Asaza animalutele in cutia Montessori! Siluetele animalutelor sunt ascunse de privirile micutului, care trebuie sa introduca mana in cutie si sa le caute prin atingere. Caracteristici:inspirat dupa metoda Montessoriobiectivul este sa reconstruiesti puzzle-ul prin asezarea fiecarui animalut in locul potrivitjocul contine o cutia maxi speciala prin care copiii pot simti animalutele cu ajutorul mainilor, aceasta fiind o metoda concreta in eficientizarea modului de invatare si reprezinta o experienta importanta in dezvoltarea inteligentei copiluluisetul este util in dezvoltarea abilitatilor de manipulare, a coordonarii ochi-mana, a aprecierii relatiilor spatiale, a motricitatii fine, a rabdarii si atentieiprodusul respecta standardele europene de calitate si sigurantaSetul include:1 puzzle maxi cu ferma (70 x 50 cm)carduri cu animalute1 cutie maxi pentru dezvoltarea simtului tactil Dimensiune ambalaj: 38.8 x 28.5 x 5.7 cm   Varsta recomandata: 3 ani+Atentie! Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucaria/produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala existand pericolul de sufocare sau nu este potrivita copiilor mai mici de 3 ani. Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc, feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate.Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucaria/produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala existand pericolul de sufocare sau nu este potrivita copiilor mai mici de 3 ani. Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc; feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate.

 • Joc Play Habitat Montessori, 3-6 ani, Quercetti Q00621 Jucarii Montessori

  Joc Play Habitat Montessori, 3-6 ani, Quercetti Q00621

  Joc Play Habitat MontessoriJocul Play Habitat Montessori face parte din noua serie de jucarii educationale Quercetti, inspirate din munca faimoasei Educatoare Maria Montessori.Recreati habitatul perfect in care animalele traiesc. Exista doua scene frumos colorate, curtea de la ferma si padurea si o multime de animale din carton tare care pot fi introduse in scene. Raman in picioare datorita peg-urilor introduse in bazele incluse in cutie.Jocul este destinat copiilor cu varsta cuprinsa intre 3 – 6 ani.Continut Joc Play Habitat Montessori:2 fundaluri: ferma si padure,6 animale de ferma,6 animale din padure,5 elemente decorative,6 baze interconectabile,126 piese tip peg,1 Ghid Play Montessori.Descarca Ghidul Play MontessoriAVERTISMENT! Joc nerecomandat copiilor mai mici de 3 ani, deoarece contine piese mici ce pot fi inghitite.60 de ani de experienta Quercetti. Toate jucariile Quercetti sunt facute pentru a stimula creativitatea si intuitia copiilor prin joaca. Creativitatea este un element esential pentru a spori dezvoltarea sanatoasa, iar prin jucariile Quercetti, copiii dezvolta noi abilitati fizice si mentale si de asemenea invata sa rezolve probleme. Cu Quercetti, copiii se joaca inteligent!Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucaria/produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala existand pericolul de sufocare sau nu este potrivita copiilor mai mici de 3 ani. Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc; feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate.

 • Joc Primul Ceas Montessori, 4-8 ani, Quercetti Q00624 Jucarii Montessori

  Joc Primul Ceas Montessori, 4-8 ani, Quercetti Q00624

  Joc Primul Ceas MontessoriJocul Primul Ceas Montessori face parte din noua serie de jucarii educationale Quercetti, inspirate din munca faimoasei Educatoare Maria Montessori.Distreaza-te, construieste-ti primul ceas si invata sa citesti ora. Acest kit are tot ce ai nevoie pentru a construi un ceas de jucarie: cadranul ceasului, cifrele si limbile ceasului ce indica orele si minutele. Dupa ce ati terminat de construit ceasul, utilizati brosura cu instructiuni, cele 18 carduri cu doua fete si markerul inclus, pentru a va exersa capacitatea de a citi ora.Jocul este destinat copiilor cu varsta cuprinsa intre 4 – 8 ani.Continut Joc Primul Ceas Montessori:1 baza perforata,1 cadran,2 limbi ceas in culori distincte,9 carduri cu doua fete,12 piese tip peg rosii,12 piese tip peg albastre,1 piesa centrala,1 marker,1 burete,1 cos depozitare,1 manual cu instructiuni,1 Ghid Play Montessori.AVERTISMENT! Joc nerecomandat copiilor mai mici de 3 ani, deoarece contine piese mici ce pot fi inghitite.60 de ani de experienta Quercetti. Toate jucariile Quercetti sunt facute pentru a stimula creativitatea si intuitia copiilor prin joaca. Creativitatea este un element esential pentru a spori dezvoltarea sanatoasa, iar prin jucariile Quercetti, copiii dezvolta noi abilitati fizice si mentale si de asemenea invata sa rezolve probleme. Cu Quercetti, copiii se joaca inteligent!Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucaria/produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala existand pericolul de sufocare sau nu este potrivita copiilor mai mici de 3 ani. Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc; feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate.

 • Cutiuta montessori – magazinul de jucarii Jucarii Montessori

  Cutiuta montessori – magazinul de jucarii

  Invatam in timp ce ne distram la cumparaturi!Caracteristici:jocul este inspirat dupa metoda de invatare Montessori, acest lucru avand ca scop invatarea bazata prin experientaeste un joc tactil al carui obiectiv este acela de a completa plansele prin asezarea fiecarui obiect la locul potrivitjocul contine o cutie speciala prin care copiii pot simti piesele cu ajutorul mainilor, aceasta fiind o metoda concreta in eficientizarea modului de invatare si reprezinta o experienta importanta in dezvoltarea inteligentei copiluluisetul este util in dezvoltarea abilitatilor de manipulare, a coordonarii ochi-mana, a aprecierii relatiilor spatiale, a motricitatii fine, a rabdarii si atentieiprodusul respecta standardele europene de calitate si sigurantaSetul include:cutiuta pentru pastrarea pieselor18 piese cu diverse obiectepuzzle fata-versoinstructiuniDimensiuni ambalaj: 19.5 x 28.5 x 6.7 cmVarsta recomandata: 1 – 4 aniAtentie! Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Verficati periodic starea premergatorului. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc, feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucaria/produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala existand pericolul de sufocare sau nu este potrivita copiilor mai mici de 3 ani. Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc; feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate.

 • Joc Marionete Montessori, 4-7 ani, Quercetti Q00614 Jucarii Montessori

  Joc Marionete Montessori, 4-7 ani, Quercetti Q00614

  Jocul cu Marionete Montessori face parte din noua serie de jucarii educationale Quercetti, inspirate din munca faimoasei Educatoare Maria Montessori.Cele 2 marionete din carton tare, un stronaut si un robotel, pot fi asamblate si pozitionate in diverse moduri. Acest joc ajuta la dezvoltarea creativitatii, a aptitudinilor motorii si le permite copiilor sa isi creeze propiile lor povesti, propria lor lume fantastica.Jocul este destinat copiilor mai mari de 4 ani.Continutul jocului: 2 planse cu personaj, 3 placi si 56 de piese tip Peg, 10 suruburi, 10 piulite, 6 distantiere, ghid de utilizare.Jucarie nerecomandata copiilor mai mici de 3 ani deoarece contine piese mici ce pot fi inghitite.60 de ani de experienta Quercetti. Toate jucariile Quercetti sunt facute pentru a stimula creativitatea si intuitia copiilor prin joaca. Creativitatea este un element esential pentru a spori dezvoltarea sanatoasa, iar prin jucariile Quercetti, copiii dezvolta noi abilitati fizice si mentale si de asemenea invata sa rezolve probleme. Cu Quercetti, copiii se joaca inteligent!Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucaria/produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala existand pericolul de sufocare sau nu este potrivita copiilor mai mici de 3 ani. Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc; feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate.

 • Cutiuta montessori – ferma Jucarii Montessori

  Cutiuta montessori – ferma

  Invatam in timp ce ne distram alaturi de animalutele vesele de la ferma!Caracteristici:jocul este inspirat dupa metoda de invatare Montessori, acest lucru avand ca scop invatarea bazata prin experientaeste un joc tactil care are la baza obiectivul de a reconstrui puzzle-ul prin asezarea fiecarui animalut sau obiect la locul potrivitjocul contine o cutie speciala prin care copiii pot simti animalutele cu ajutorul mainilor, aceasta fiind o metoda concreta in eficientizarea modului de invatare si reprezinta o experienta importanta in dezvoltarea inteligentei copiluluisetul este util in dezvoltarea abilitatilor de manipulare, a coordonarii ochi-mana, a aprecierii relatiilor spatiale, a motricitatii fine, a rabdarii si atentieiprodusul respecta standardele europene de calitate si sigurantaSetul include:6 piese de puzzle fata-verso18 sabloane cu animalute sau obiecte de la fermacutie tactilainstructiuniDimensiuni ambalaj: 28.5 x 19.5 x 6.7 cmVarsta recomandata: 1-4 aniAtentie! Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Verficati periodic starea premergatorului. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc, feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate.Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucaria/produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala existand pericolul de sufocare sau nu este potrivita copiilor mai mici de 3 ani. Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc; feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate.

 • Joc Alege Fotografia Montessori, 3-7 ani, Quercetti Q00613 Jucarii Montessori

  Joc Alege Fotografia Montessori, 3-7 ani, Quercetti Q00613

  Joc Alege Fotografia MontessoriJocul Alege Fotografia Montessori face parte din noua serie de jucarii educationale Quercetti, inspirate din munca faimoasei Educatoare Maria Montessori.Un joc de ordonare si asociere care ii invata pe copii sa cunoaca fructele si legumele si denumirile lor in alte 5 limbi straine. Doua planse colorate mari arata imagini cu fructe si legume, impreuna cu denumirile lor in cele 5 limbi. Copilul trebuie sa potrivesca plansa mica cu imaginea corespunzatoare de pe plansa mare.Jocul este destinat copiilor cu varsta cuprinsa intre 3 – 7 ani.Continut Joc Alege Fotografia Montessori:2 planse mari cu fructe,2 planse mari cu legume,8 planse mici cu fructe,8 planse mici cu legume,3 baze interconectabile,56 piese tip peg.Descarca Ghidul Play MontessoriAVERTISMENT! Joc nerecomandat copiilor mai mici de 3 ani, deoarece contine piese mici ce pot fi inghitite.60 de ani de experienta Quercetti. Toate jucariile Quercetti sunt facute pentru a stimula creativitatea si intuitia copiilor prin joaca. Creativitatea este un element esential pentru a spori dezvoltarea sanatoasa, iar prin jucariile Quercetti, copiii dezvolta noi abilitati fizice si mentale si de asemenea invata sa rezolve probleme. Cu Quercetti, copiii se joaca inteligent!Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucaria/produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala existand pericolul de sufocare sau nu este potrivita copiilor mai mici de 3 ani. Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc; feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate.

 • Sac cu 5 kg nisip pentru activitati educative, Montessori Jucarii Montessori

  Sac cu 5 kg nisip pentru activitati educative, Montessori

  Sac cu 5 kg nisip pentru activitati educative, MontessoriNisip de siliciu natural, spalat si uscat, pentru a dezvolta creativitatea celor mici.Caracteristici:- Potrivit pentru toate varstele. – Punga de 5 kg[img-287312-left-thickbox_default]Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucaria/produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala existand pericolul de sufocare sau nu este potrivita copiilor mai mici de 3 ani. Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc; feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate.

 • Joc montessori – scoala mea Jucarii Montessori

  Joc montessori – scoala mea

  O scoala asa frumosa si atatea lucruri de pus la locul lor!Caracteristici:jocul Scoala mea consta in strangerea tuturor elementelor din salile de clasa dezordonate si aranjarea acestora in salile corespunzatoarepentru a ghida copilul in joc, fiecare element are o culoare de fundal care corespunde cu una dintre culorile incaperilor in care ar trebui asezat joc in conformitate cu metoda Montessoriideal in dezvoltarea motricitatii fine, a coordonarii ochi-mana, a aprecierii relatiilor spatiale, a rabdarii si atentieipotrivit si pentru dezvoltarea autonomiei, a gandirii logice si pentru imbogatirea vocabularuluiprodusul respecta standardele europene de calitate si sigurantaSetul include:o scoala 3D care necesita asamblarepiese cu diferite obiecte specifice unei scoliinstructiuniDimensiune amabalaj: 28.5 x 28.5 x 6.7 cm Dimensiune scoala asamblata: 50 x 70 cm Varsta recomandata: 2 ani +Atentie! Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc, feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate. Jucaria/produsul se poate curata cu o carpa usor umeda. Stergeti si uscati la aer imediat dupa curatare. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucaria/produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala existand pericolul de sufocare sau nu este potrivita copiilor mai mici de 3 ani. Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc; feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate.

 • Cutiuta montessori – animalutele mele Jucarii Montessori

  Cutiuta montessori – animalutele mele

  Invatam in timp ce ne distram alaturi de animalutele vesele!Caracteristici:jocul este inspirat dupa metoda de invatare Montessori, acest lucru avand ca scop invatarea bazata prin experientaeste un joc tactil care are la baza obiectivul de a reconstrui plansele prin asezarea fiecarui animalut la locul potrivitjocul contine o cutie speciala prin care copiii pot simti animalutele cu ajutorul mainilor, aceasta fiind o metoda concreta in eficientizarea modului de invatare si reprezinta o experienta importanta in dezvoltarea inteligentei copiluluisetul este util in dezvoltarea abilitatilor de manipulare, a coordonarii ochi-mana, a aprecierii relatiilor spatiale, a motricitatii fine, a rabdarii si atentieiprodusul respecta standardele europene de calitate si sigurantaSetul include:6 planse fata-verso18 animalute sabloncutie tactilainstructiuniDimensiuni ambalaj: 28.5 x 19.5 x 6.7 cmVarsta recomandata: 1-4 aniAtentie! Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Verficati periodic starea premergatorului. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc, feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate.Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucaria/produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala existand pericolul de sufocare sau nu este potrivita copiilor mai mici de 3 ani. Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc; feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate.

 • Joc cu sireturi Montessori ABC+123, 3-7 ani, Quercetti Q02808 Jucarii Montessori

  Joc cu sireturi Montessori ABC+123, 3-7 ani, Quercetti Q02808

  Joc cu sireturi Montessori ABC+123Acest Joc cu sireturi Montessori ABC+123 face parte din noua serie de jucarii educationale Quercetti, inspirate din munca faimoasei Educatoare Maria Montessori.Prescolarizarea reprezinta toate acele activitati care ii ajuta pe copii sa urmareasca semne, sa recunoasca formele si culorile, dezvoltarea coordonarii intre mana si ochi, sa obtina acele abilitati motorii si recunoastere vizuala care sa ii introduca in activitarea scrisului. Conectand litere si numere intre ele pentru a crea lanturi si coliere, copilul va invata jucandu-se, isi dezvolta indemanarea care este fundamentala la nivel cognitiv si manipulativ, ajutandu-l in acelasi timp sa memoreze forme de litere si numere.Jocul este destinat copiilor cu varsta cuprinsa intre 3 – 7 ani.Continut Joc cu sireturi Montessori ABC+123:30 litere,10 cifre,12 sireturi,1 carte de colorat,1 Ghid Play Montessori.AVERTISMENT! Joc nerecomandat copiilor mai mici de 3 ani, deoarece contine piese mici ce pot fi inghitite.60 de ani de experienta Quercetti. Toate jucariile Quercetti sunt facute pentru a stimula creativitatea si intuitia copiilor prin joaca. Creativitatea este un element esential pentru a spori dezvoltarea sanatoasa, iar prin jucariile Quercetti, copiii dezvolta noi abilitati fizice si mentale si de asemenea invata sa rezolve probleme. Cu Quercetti, copiii se joaca inteligent!Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucaria/produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala existand pericolul de sufocare sau nu este potrivita copiilor mai mici de 3 ani. Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc; feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate.

 • Joc Puzzle magnetic Montessori, 3-6 ani, Quercetti Q00623 Jucarii Montessori

  Joc Puzzle magnetic Montessori, 3-6 ani, Quercetti Q00623

  Puzzle Magnetic MontessoriJocul Puzzle Magnetic Montessori face parte din noua serie de jucarii educationale Quercetti, inspirate din munca faimoasei Educatoare Maria Montessori.Puzzle Magnetic Montessori este un joc educativ prin care copiii vor invata sa asocieze in mod corect meseriile cu instrumentele necesare practicarii acestora . Doua planse frumos colorate ilustreaza locul de munca a unui bucatar si a unui constructor. Copilul trebuie sa plaseze instrumentele fiecarui loc de munca pe plansa corecta.Jocul este destinat copiilor cu varsta cuprinsa intre 3 – 6 ani.Continutul jocului Puzzle Magnetic Montessori:2 planse,12 carduri magnetice,1 baza,1 Ghid Play Montessori.Descarca Ghidul Play MontessoriAVERTISMENT! Joc nerecomandat copiilor mai mici de 3 ani, deoarece contine piese mici ce pot fi inghitite.60 de ani de experienta Quercetti. Toate jucariile Quercetti sunt facute pentru a stimula creativitatea si intuitia copiilor prin joaca. Creativitatea este un element esential pentru a spori dezvoltarea sanatoasa, iar prin jucariile Quercetti, copiii dezvolta noi abilitati fizice si mentale si de asemenea invata sa rezolve probleme. Cu Quercetti, copiii se joaca inteligent!Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucaria/produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala existand pericolul de sufocare sau nu este potrivita copiilor mai mici de 3 ani. Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc; feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate.

 • Joc montessori – povesti cu zane Jucarii Montessori

  Joc montessori – povesti cu zane

  Povestile cu zane prind viata! O lume de basm care va prinde contur de fiecare data cand vei crea conexiuni intre cardurile incluse in joc. Caracteristici:jocul se bazeaza pe metoda de invatare Montessoriinventeaza povesti fantastice si da frau liber imaginatiei jocul include carduri care infatiseaza scenarii pentru a crea povesti magicedezvolta concentrarea, memoria, abilitatile motorii fine, coordonarea ochi-manaprodusul respecta standardele europene de calitate si sigurantaSetul include:un decor de scena pentru castel in format 3D15 figurine cu suporturi36 de carduri cu imaginiinstructiuniDimensiunea ambalajului: 28.5 x 28.5 x 6.7 cm Varsta recomandata: 5 ani+Atentie! Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucaria/produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala existand pericolul de sufocare sau nu este potrivita copiilor mai mici de 3 ani. Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc, feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate.Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucaria/produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala existand pericolul de sufocare sau nu este potrivita copiilor mai mici de 3 ani. Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc; feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate.

📕 Citeste ultimele articole

👋 Toate produsele sunt atent selectionate de catre echipa iaujucarii.ro. Este posibil sa castigam un comision pentru produsele pe care le veti cumpara.