Articole Blog

Colectiile de figurine Schleich si importanta lor pentru copiii nostri

figurineschleichcalulluihannahcucatelusasl42458

Copilaria este varsta la care cu totiii ne cream propriile lumi, una mai captivanta decat alta, gata sa die la dispozitia noastra oricand. Fie ca alegem sa ne cream o lume fantastica pentru a evada dintr-o realitate care pur si sinmplu ni se pare plictisitoare, ca dorim sa ne cream propriul mini-univers in cadrul caruia sa ne desfasuram si sa ne punem in aplicare propriile scenarii, aceste lumi imaginare sunt foarte importante pentru dezvoltarea fiecarui copil.
Influentati de filmele cu super-eroi, de desenele animate care infatiseaza ferme de animale sau lumi demult pierdute conduse de diznozauri, copiii nostri isi doresc si ei sa creeze propria varianta a tuturor lumilor complexe pe care le vad la televizor, online sau in benzile desenate. Si pentru ca stim cu totii cat de important sa ne “desprindem” copiii de televizor sau de tableta, de ce sa nu ii ajutam in construirea unei lumi fenomenale, doar a lor ?

In prezent exista foarte multe desene animate care se concentreaza pe lumea fermelor de animale, in cadrul carora eroii principali au grija de diverse animalute si in cadrul carora acestia invata diverse lectii ce tin de responsabilitate si de propriul lor rol in societate. Pentru asemenea mini-universuri, le putem achizitiona celor mici figurine de animale de ferma, de preferat figurine de calitate precum figurinele Schleich, care sa le indeplineasca celor mici dorinta de a se juca cu animalute de ferma fara a pleca propriu zis din comfortul casei lor. Aceste jucarii pot fi transformate in adevarate colectii de figurine, care mai de care mai interesante si mai frumoase.

Si pentru ca exista si copii care isi doresc cu ardoare sa recreeze lumea pierduta a dinozaurilor, iaujucarii.ro va pune la dispozitie si figurine diverse care infatiseaza dinozauri, de la celebrul T-rex si pana la triceratopsi, dinozauri erbivori si asa mai departe. Ce poate fi mai captivant pentru un copil decat sa isi imagineze o lume in care planeta era condusa de iguanodoni, velociraptori, spinozauri, allozauri sau in care campiile erau dominate de imensi dinozauri erbivori precum stegozaurii ? Cu siguranta fiecare dintre noi si-a dorit la un moment dat sa aiba in colectia sa figurine de dinozauri si sa isi foloseasca imaginatia pentru a readuce la viata o lume demult pierduta, deci de ce sa nu le oferim aceasta ocazie extraordinara copiilor nostri cu ajutorul figurinelor de calitate de la schleich ?
Accesati chiar astazi website-ul nostru si imbogatiti colectia de figurine schleich a celor mici!