TE POT AJUTA URMĂTOARELE

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

În momentul de față nu putem onora comenzi decât pe teritoriul României. Datorită contextului actual legat de pandemia Covid-19, eforturile noastre de a putea oferi posibilitatea expedierii comenzilor în afara României sunt amânate pentru anul 2021.

Desigur, orice comandă se poate achita cu cardul bancar. Lucrăm cu echipa MobilPay pentru a asigura clienților noștri o experiență ușoară și sigură atunci când optează sa plăteasca cu cardul.

În mod normal comenzile se livrează în 24-48 de ore de la plasarea lor. Exista însă și excepții ce țin de volumul de comenzi ale furnizorilor sau volumul de comenzi ale curierilor ce pot duce la întârzieri ale livrărilor, lucru care nu ține de platforma IauJucari

Orice produs comandat de pe platforma IauJucării se poate returna în termen de 14 zile calendaristice fără a fi nevoie de nici un motiv invocat. Dupa expirarea termenului de 14 zile produsele se pot returna doar în cazul in care se returneaza in ambalajul original, nu prezinta urme de uzura atât produsele cât si ambalajul, nu sunt rupte, zgâriate sau lovite. După recepția produsului returnat, vom returna contravaloara acestuia în termen de 10 zile calendaristice.

S.C. MATCH BALL S.R.L.
Str. Martir Remus Tăsală Nr.11
Timișoara, 300346
J35/1866/2004
16553384

AI O ALTA ÎNTREBARE?

TRIMITE-NE UN EMAIL