Daca doriti achizitionarea unui produs intrati in pagina produsului dorit si adaugati produsul in cos. Produsul va merge in cosul dvs de cumparaturi. Veti fi redirectionat(a) catre cosul de cumparaturi

Puteti adauga sau puteti scoate produse din cosul de cumparaturi, sau puteti continua cumaraturile. Ulterior, alegeti varianta de transport care vi se potriveste cel mai bine: Curierat Rapid (25 lei-in aria de acoperire a curierului) sau transport gratuit pentru comenzile ce depasec 400 Lei. Cand ati finalizat e suficient sa dati click pe butonul ” La Finalizare comanda”  si sa completati formularul cu datele de contact pentru livrare.

Dupa ce ati completat cat mai detaliat datele de livrare, dati click pe butonul “Plaseaza comanda” si comanda dvs. va fi finalizata. Veti primi un mail de confirmare cu datele integrate ale comenzii dvs.

Oferim GARANTIE 30 de zile pentru toate produsele noastre. Produsele sunt 100% originale, livrate in ambalaje corespunzatoare!

Produsele se trimit in orice localitate din tara prin servicii de curierat rapid sau colet postal.

Transportul prin Curierat Rapid dureaza 24-48  de ore pana la domiciliul clientului si costa 25 RON.

Plata se face in momentul livrarii coletului de catre curier.

Sambata si duminica nu se expediaza comenzi. Comenzile facute in aceste zile vor fi expediate luni.

Indiferent de metoda de livrare, plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii de catre curier sau in momentul ridicarii coletului de la posta. Sambata si duminica nu se livreaza comenzi Comenzile facute in aceste zile vor fi expediate luni.