Articole Blog

Figurinele Schleich si rolul lor in dezvoltarea comportamentala a copiilor

figurineschleichgrajdmarecucaisicasasl42416

Dezvoltarea comportamentala a copiilor este un proces care implica mai multe etape, fiecare la fel de importanga in felul sau. Spre exemplu, atunci cand copiii sunt la varste mici, sub un an, este foarte important sa ii ajutam sa isi dezvolte coordonarea si abilitatile motorii, dar si sa vada lumea in mod corect si sa poata distinge formele sau culorile – scop pe care il putem atinge cu ajutorul jucariilor colorate, cu diverse texturi si forme care trebuie explorate de catre bebelusi. Toate aceste jucarii, fie ca este vorba despre clasicele jucarii zdranganitoare sau despre jucarii interactive cu tot felul de sunete si culori , ajuta cu siguranta la dezvoltarea corespunzatoare a abilitatilor motorii si a coordonarii mana-ochi a copiilor nostri.
Este deci cu atat mai important ca aceste jucarii sa fie unele de buna calitate, fabricate din materiale care sa nu puna in pericol sanatatea copiilor nostri si care sa ii ajute in fiecare zi sa descopere ceva nou.

Odata trecuti de aceasta varsta critica, cei mici vor avea din ce in ce mai mare nevoie de jucarii interactive, care sa le puna mintea si imaginatia la contributie si care sa le permita sa isi construiasca propriile lumi, fantastice sau nu, in care sa aleaga cum vor sa isi desfasoare jocul. Jucariile interactive si jucariile care ii invata pe cei mici cum sa se comporte in societate, jocurile de rol, au si ele un rol foarte important in evilutia copiilor nostri. Jocurile de rol sunt menite sa ii invete pe cei mici cum sa relationeze mai tarziu cu cei din jurul lor, atunci cand societatea ii va constrange intr-un fel sau altul sa se comporte corespunzator. Insa nu doar atat, deoarece acest tip de jocuri, in care cei mici pot alege sa fie pompieri, medici, bucatari sau orice alt rol societal sau meserie cunoscuta, ii vor ajuta pe cei mici sa vada ce le-ar placea mai departe in viata, ce vocatie li se pare atragatoare si ce si-ar putea alege ca si meserie pe viitor.

Jucariile nu sunt insa doar un mod de a le asigura distractia pentru cei mici, ci si un mod de a ii ajuta pe acestia sa exploreze lumea inconjuratoare. Spre exemplu, le putem achizitiona copiilor noatri faimoasele jucarii si figurine Schleich care sunt realizate impecabil si care intruchipeaza animale sau animale marine pe care copiii nostri le vor vedea poate mai tarziu in viata. Figurinele animale sau figurinele ce infatiseaza animale marine sunt alegerea perfecta pentru aceia dintre noi care doresc sa le ofere celor mici posibilitatea de a se juca nu figurine schleich impecabil realizate, din materiale de buna calitate si care nu se vor deteriora in timp.
Figurinele Schleich de la iaujucarii.ro, fie ca este vorba despre figurine animale, infatisand animale domestice, animale salbatice sau figurine ce infatiseaza animale marine, sunt cu siguranta alegerea ideala pentru dumneavoastra si copiii dumneavoastra si va garantam ca nu veti fi dezamagiti de calitatea acestora. Si pentru ca suntem doar la un click distanta, va asiguram ca vor ajunge la dumneavoastra imediat!