Conform O.G. 34/2014: Cu exceptia cazurilor prevazute la art. 16, consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile calendaristice pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract n afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri dect cele prevazute la art. 13 alin. (3) si la art. 14.

Rambursarea banilor se face in termen de maxim 30 de zile din momentul primirii produsului de la cumparator, prin transfer bancar in contul ales de dumneavoastra.

Produsul returnat trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

Sa nu fie deteriorat;

Sa nu contina urme de utilizare (pete, zgarieturi, lovituri, etc.);

Sa nu fi suportat socuri electrice cauzate de o pana de curent sau contactul cu lichide;

Sa fie impachetat corespunzator in cutia originala a acestuia, nedeteriorata, cu toate accesoriile primite si etichetele intacte;

Sa aiba asupra sa toate documentele cu care a fost expediat (factura, certificat de garantie, certificat de conformitate, manual, instructiuni de folosire).

Pasi ce trebuie urmati pentru returul produsului:

1.Notificarea se poate face urmand una din cele 2 variante:

a. Trimitand pe email (contact@iaujucarii.ro)  o instiintare prinvind returul.

2. Noi va raspundem prin email pentru a stabili datele de livrare pentru retur si contul in care doriti sa va facem plata.

3. Verificam conformitatea produsului si rambursam banii in termen de 30 de zile, prin transfer bancar in contul transmis pe email de dvs.