Articole Blog

Joaca si dezvoltarea abilitatilor bebelusilor

fehncartedinpluspentrubebelusicrocodil200273

In momentul in care devenim parinti, suntem aproape automat coplesiti de responsabilitatile care vin odata cu un bebelus. Fie ca este vorba de carti pentru proaspeti parinti, de sfaturi binevoitoare primite de la tot felul de rude si prieteni sau despre sfaturi medicale care mai de care mai complexe, toate acestea ne fac sa nu ne mai bucuram de momentele placute alaturi de copilul nostru.

De aceea, este foarte important ca in momentul in care devenim parinti sa tinem cont de anumite aspecte si sa ne gandim la cateva detalii de care va depinde experienta noastra ca proaspeti parinti. Astfel, cateva dintre aceste aspecte ar fi :

  • Cum vom alege camera copilului, de la mobilier si pana la decoratiuni
  • Modul in care vrem sa ne hranim copilul, fie ca este vorba despre alaptare si programul sau de mese sau despre diversificarea alimentelor
  • Cum alegem sa ne educam copilul, inca din prima sa zi de viata.

Daca ne gandim la educatia copilului nostru, trebuie sa alegem cu foarte mare atentie toate elementele la care il expunem pe acesta, inca din primele sale zile de viata.
Pentru ca dezvoltarea dexteritatii este un aspect important la care trebuie sa ne gandim, va trebui sa alegem jucarii educative care sa ii stimuleze imaginatia celui mic : fie ca este vorba despre jucarii colorate, jucarii care fac zgomote interesante sau pur si simplu de jucarii menite sa le dezvolte copiilor dexteritatea, acestea trebuie sa fie de o calitate superioara si sa indeplineasca cerintele noastre in orice privinta.

De aceea, iaujucarii.ro va pune la dispozitie o gama larga de jucarii care ii vor dezvolta imaginatia copilului dumneavoastra, de la jucarii pufoase la jucarii speciale pentru dexteritate si pana la jucarii educative – totul doar la noi. Va asteptam !