Articole Blog

Jucarii Patrula Catelusilor – jucarii distractive si educative !

legoduplopatruladepolitiel10809

Fie ca este vorba de fete sau baieti, de varste mai mici sau mai mari, toti copiii adora animalele : ar petrece ore in sir jucandu-se cu un catelus pufos sau cu o pisicuta care sa toarca in bratele lor. Cu siguranta cu totii avem un loc special pentru prietenii nostri necuvantatori, care ne imbunatatesc viata si ne fac sa zambim zi de zi.
Insa cum sa abordam acest aspect al copilariei celor mici cand nu avem la dispozitie o curte sau o casa unde sa putem creste animalute sau cei mici sunt alergici la catei sau pisici? Nu exista un mod mai bun de a face acest lucru decat prin achizitionarea de jucarii care sa fie pe gustul copiilor nostri si care sa le tina acestora companie pe parcursul a ore intregi de joaca!

Jucariile din setul Patrula Catelusilor sunt usor de recunoscut si sunt populare in intreaga lume, fapt care face alegere unei astfel de jucarii un gest foarte simplu, deloc complicat am spune. Insa jucariile Patrula Catelusilor nu sunt doar niste simple figurine sau jucarii dragute, ele au mai multe aspecte de notat si demne de apreciat, care pot dezvolta mai multe laturi ale personalitatii copilului nostru.
Jucariile Patrula Catelusilor contin foarte multe personaje, care mai de care mai diverse :

– catei salvatori gata sa salveze ziua si sa scoata pe oricine din bucluc
– catelusi eroi care sting incendii periculoase
– catelusi gata sa ii conduca pe ceilalti in misiuni de salvare complexe

Pentru ca jucariile din Patrula Catelusilor sunt atat de diverse, copilul dumneavoastra va invata sa isi asume diverse roluri si sa participe in jocuri de salvare care mai de care mai distractive. Astfel, aceste jucarii dragute devin mai mult decat o modalitate de distractie, transformandu-se in adevarate moduri de a le dezvolta celor mici imaginatia si creativitatea.
Nu ezitati sa ii achizitionati celui mic chiar azi un personaj salvator din Patrula Catelusilor, alaturi de care sa plece in misiuni de salvare sau de explorare si alaturi de care sa traiasca aventuri grozave!