Articole Blog

Jucarii pentru bebelusi

23244

In viata copiilor nostri exista foarte mult etape de dezvoltare, insa cateva dintre ele sunt esentiale si marcheaza puncte de reper in evolutia celor mici. Fiecare dintre aceste etape este marcata de o anumita evolutie si trebuie sa fie insotita de jucarii care ii definesc pe cei mici si care ii ajuta sa inteleaga mai bine lumea inconjuratoare. Pentru a se adapta mai bine la lumea in care traiesc, cei mici au nevoie de o permanenta stimulare a imaginatiei, de jocuri de rol si de jucarii care sa le stimuleze dorinta de a crea lumi noi si interesante.

In primul rand insa trebuie sa avem in vedere jucariile care ii vor insoti pe copiii nostri la varsta cea mai frageda, cand este cu atat mai important pentru ei sa aiba un reper dupa care sa se poata ghida in explorarea lumii.
Jucariile pentru bebelusi sunt de mai multe tipuri, ele fiind fie menite sa le stimuleze coordonarea si motricitatea, fie sa ii distreze, fie sa ii ajute in perioada in care le ies dintisorii.
Astfel, exista jucarii pentru bebelusi de mai multe feluri:

– jucarii colorate de plastic, care fac zgomote si sunt menite sa distreze un bebelus foarte activ
– covorase pentru bebelusi, cu diverse forme, litere si culori distractive pentru cei care vor sa exploreze lumea inconjuratoare
– jucarii pentru dentitie, la fel de colorate, insa care pot fi refrigerate si pot usura durerea de gingii la bebelusii care au probleme cu dentitia.

De multe ori , necesitatea jucariilor in viata unui bebelus este trecuta cu vederea, insa acestia isi dezvolta latura afectiva, cea motorie si multe alte capacitati, cu ajutorul jucariilor oferite de catre adulti.
Este deci cu atat mai important sa selectam cu mare atentie jucariile pe care le daruim celor mici, nu doar din punct de vedere al aspectului, ci si al calitatii acestora.

Jucariile bebelusului nostru trebuie sa fie calitative, confectionate din materiale rezistente, care sa nu poata fi rupte si inghitite cu usurinta, prezentand astfel un pericol pentru sanatatea celor mici. Din acest motiv, trebuie sa avem grija de unde achizitionam aceste jucarii – iaujucarii.ro este un furnizor de incredere, care comercializeaza doar jucarii pentru bebelusi de cea mai buna calitate, care ii vor incanta pe cei mici si va vor ajuta sa le faceti viata mai frumoasa !