Articole Blog

Jucariile de lemn – nostalgie sau creativitate

marblerundinlemnbj786

Cu siguranta am avut cu totii o jucarie preferata in copilarie, acea jucarie speciala la care ne intorceam mereu si la care ne gandeam cu drag si de care ne aducem inca aminte. Fie ca era vorba despre un ursulet pufos caruia i-am cusut de zeci de ori urechea sau de o papusa careia ii impleteam cu drag parul artificial, tindem sa legam amintirile din timpul copilariei noastre de o jucarie anume, de o senzatie sau de un moment care ne-a marcat.

Jucariile marcante din timpul copilariei noastre erau cat se poate de diferite de la un copil la la altul, insa cu siguranta aveau in comun un element definitoriu care merita remarcat : ne impresionau mereu prin simplitatea lor si prin capacitatea lor de a ne dezvolta imaginatia in conditiile in care nu dispuneam de atat de multi stimuli vizuali, senzoriali si auditivi precum copiii din ziua de astazi. Pana la urma, cati dintre noi ne putem lauda ca aceam parte de tablete cu animatii interesante sau de papusi care erau bazate pe desene animate?

Jucariile menite sa dezvolte inteligenta si imaginatia celor mici trebuie sa indeplineasca un set de calitati simple, dar esentiale : ele trebuie sa fie usor de folosit, sa poata sa ii stimuleze pe cei mici si sa le incurajeze imaginatia, dar si sa le dezvolte dexteritatea si abilitatile motorii.

De aceea, jucariile din lemn sunt alegerea ideala pentru cel mic : usor de folosit, copilul dumneavoastra isi va putea construi castele, casute sau chiar orase intregi in care sa se joace cu personajele preferate, va putea sa se joace cu masinutele sau figurinele din lemn si nu se va plictisi nicio secunda.

Asadar, va asteptam chiar astazi la https://iaujucarii.ro pentru a beneficia de cele mai bune oferte la jucarii din lemn de calitate, cu finisaje perfecte si la preturi cu adevarat rezonabile !