Articole Blog

Jucariile interactive si rolul lor in dezvoltarea copilului

22407

Una dintre cele mai mari bucurii ale copilariei noastre este jocul; fie ca discutam aici despre joc ca si expresie ludica a micului nazdravan sau ca si modalitate de cunoastere a lumii, jocul este cu siguranta partea de care cu totii ne aducem aminte mai tarziu in viata.
Jocurile copilariei noastre sunt multe si complexe, fiecare cu regulile sale si cu specificul sau.
Daca atunci cand copilul este mic jucariile care scot sunete si/sau lumini, mai exact jucariile interactive, sunt cele care le captiveaza in totalitate atentia celor mici, odata cu varsta acestea se transforma in jucarii din ce in ce mai complexe, pe care copilul nostru le poate ansambla de unul singur sau pe care le vede in filme, desene animate si asa mai departe.
De aceea, este esential ca jucariile care intra in contact cu cel mic sa fie de cea mai buna calitate si sa ii asigure acestuia ore in sir de distractie constructiva si placuta.

Pentru inceput, trebuie sa le asiguram celor mici jucariile interactive amintite mai sus : jucarii care fie scot diverse sunete, lumini sau care ii ajuta pe copiii nostri sa isi dezvolte functiile motorii. Cu ajutorul sunetelor scoase, fie ca este aici vorba despre sunete ce imita animalele, literele alfabetului sau numerele, jucariile interactive pe care le achizitionam pentru copilul nostru il ajuta pe acesta sa invete sunetele de baza. Bineinteles, acesta aflandu-se inca in perioada de dezvoltare motorie si intelectuala, va tinde sa imite jucaria si sa isi doreasca sa scoata aceleasi sunete precum cele pe care le aude.
Luminile si diversele parti care se misca, textura diferita a jucariilor interactive si astfel de elemente componente ajuta si ele la dezvoltarea imaginatiei celor mici si la cresterea abilitatii acestora de a relationa cu lumea exterioara si de a o percepe pe aceasta asa cum este necesar.

In acelasi timp insa, este necesar sa ne dam seama ca jucariile interactive pe care le oferim celor mici trebuie sa fie de calitate superioara, alcatuite din piese care sa nu se desprinda sau care sa le faca rau celor mici si care sa fie durabile.
Cum ne asiguram ca gasim cele mai bune jucarii interactive pentru prichindeii nostri ? Apeland la un furnizor de incredere, care sa ne ofere jucarii interactive din game testate deja de mii de cumparatori, desigur !
Asadar, iaujucarii.ro este ceea ce cautati pentru copilul dumneavoastra, fie ca va doriti sa ii cumparati o jucarie interactiva de calitate sau pur si simplu un alt tip de jucarii. Apelati la noi si nu va vom dezamagi!