Articole Blog

Jucariile si jocul – modul de formare a personalitatilor celor mici

legosuperheroesquinjetulsupremalrazbunatorilorl76126

Pentru fiecare dintre noi a existat o jucarie sau un anumit joc care ne-a marcat copilaria, lungile ore din vacante si chiar intreaga viata, daca stam sa ne gandim cu adevarat.

Fie ca este vorba despre mica masinuta rosie pe care o pilotam in tot felul de aventuri fantastice, de ursuletul de plus care ne-a ajutat sa dormim noaptea sau de papusa care ne-a fost alaturi in prima zi de scoala, toate acestea ne-au marcat memoria.

Din acest motiv, trebuie sa cantarim cu mare atentie ce fel de jucarii alegem sa le oferim celor mici, pentru ca le vor marca o mare parte din copilarie si din viata.

Astfel, exista cateva categorii clar definite de jucarii la care ne putem raporta atunci cand ne gandim sa le cumparam celor mici un mic dar, si anume :

  • jucarii educative , menite pentru copiii de varsta mai mare, care vor sa invete anumite roluri ale societatii, dar si anumite deprinderi precum matematica sau limbile straine la nivel de incepatori si nu numai
  • jucarii de rol, pentru cei care isi doresc sa se joace “de-a adultii” si sa invete mersul lucrurilor in viata
  • jucarii pentru bebelusi, menite sa ii initieze pe cei mici in lumea minunata a jocului si a jucariilor
  • jucarii de tip Lego sau Disney, special concepute pentru a sustine si in afara filmelor personajele din filmele Disney si pentru a dezvolta imaginatia copiilor.

 

Pentru ca intelegem necesitatea fiecareia dintre aceste categorii in viata copilului dumneavoastra, noi, cei de la iaujucarii.ro, ne-am propus sa va oferim cele mai bune jucarii de pe piata.
De la materialele de calitate incorporate in jucariile comercializate de catre noi si pana la gama variata de jucarii, adaptate tuturor nevoilor si varstelor copiilor dumneavoastra, noi va oferim tot ce ati putea avea nevoie.

Fie ca va doriti sa achizitionati o macheta, un set Lego, un puzzle complicat, un joc educativ sau chiar un covoras interactiv pentru bebelusi, fiti siguri ca la noi veti gasi toate variantele la care va puteti gandi.