Articole Blog

Machetele revell- jucaria ideala pentru copilul dumneavoastra!

machetarevellstarwarssettiefighterrv63605

Dezvoltarea abilitatilor motorii ale copiilor cu ajutorul jucariilor este un proces cunoscut si utilizat de foarte mult timp de catre educator, psihopedagogi si personalul specializat in astfel de procese. Se stie ca un copil va fi mult mai receptiv la o activitate educationala care poate fi derivata din joaca decat la una care este pur informationala si care poate fi, de ce sa nu recunoastem, plictisitoare chiar si pentru un adult, cu atat mai mult pentru un copil care nu are capacitatea de a se concentra o perioada lunga de timp.
Invatarea prin joaca este modul ideal de a ajuta un copil sa isi dezvolte atat latura sociala si abilitatile de a socializa cu alti copii, cat si abilitatile de invatare a diferitelor informatii pe care trebuie sa le retina.

Invatarea prin joaca este cel mai simplu mod prin care un copil poate deprinde notiuni simple precum culorile, dar si literele, formele sau numerele. De asemenea, este foarte important sa sesizam si importanta jucariilor care se asambleaza intr-un fel sau altul, deoarece astfel copiii pot invata sa se coordoneze, sa lucreze impreuna cu alti copii pentru a atinge scopul final si a asambla jucaria mult dorita.

Jucariile care se asambleaza sunt de mai multe tipuri :

  • exista jucarii de tip LEGO, de la LEGO Duplo pentru cei mici si pana la clasicele jucarii LEGO de care cei mici isi vor aminti mereu cu drag
  • putem gasi in ziua de astazi machete Revell care sa ii ajute pe cei mici sa isi puna la contributie imaginatia si indemanarea pentru a construi o astfel de macheta
  • pentru cei pasionati de masini exista machete de masini revell, gata sa porneasca cu viteza in aventuri uimitoare odata asamblate
  • copilul dumneavoastra isi doreste sa fie pilot ? Achizitionati-i chiar azi o macheta de avion revell care sa il ajute sa porneasca catre vazduhul albastru si care sa il tina ocupat si captivat ore si chiar zile in sir.

Daca va doriti sa le faceti celor mici o bucurie, apelati la iaujucarii.ro chiar astazi si va garantam ca veti oferi copiilor dumneavoastra jucarii de cea mai buna calitate!