Articole Blog

Papusi Disney pentru Printesa Voastra

minipapusadisneyfrozenhbc1096

Papusile au un rol foarte important in dezvoltarea psihologica a fetitelor si nu numai, ele avand menirea de a ne invata copiii cum sa se comporte in public, de a le imprima anumite comportamente sau pur si simplu de a ii distra pe acestia.
Filmele francizei Disney au fost mereu captivante pentru fetite si baietei, acestia regasindu-se in personajele principale ale filmelor respective si identificandu-se cu anumite trasaturi de caracter pe care acestea le poseda.

Fiecare fetita a avut la un moment dat intentia sau tendinta de a isi imagina ca este CenusareasaAlba-ca-Zapada sau Belle, deci de ce sa nu recunoastem ca aceste personaje pot avea o influenta covarsitoare in dezvoltarea imaginatiei, caracterului sau identitatii in anumite aspecte a copiilor nostri.

Printesele Disney mai recente, precum MulanMerida sau Elsa au invatat fiecare fetita ca pot si trebuie sa fie curajoase, ca trebuie sa fie mereu dispuse sa isi asume riscuri si ca au un model extraordinar de urmat in aceste personaje. Prin urmare, de ce sa nu le cumparam copiilor nostri figurine care sa le aminteasca acestora de curajul printeselor lor favorite, care sa ii incurajeze si care sa le dezvolte imaginatia si personalitatea ?
Va asteptam la iaujucarii.ro pentru figurine de calitate care le vor asigura celor mici ore intregi de distractie !