Articole Blog

Papusile Barbie – cadoul ideal pentru fetita dumneavoastra

barbiedressupgiftsetfjd08

Copilaria este un moment magic in viata fiecaruia dintre noi, acel loc fericit la care ne intoarcem mereu in momentele grele sau mai putin fericite ale vietii noastre. De cate ori nu ne aducem aminte cu drag si nostalgie de momentele fericite petrecute alaturi de prietenii nostri, fie jucandu-ne clasicele jocuri ale copilariei, stand pur si simplu impreuna sau construind lumi fantastice populate de printese si eroi? Cate ore am petrecut imaginandu-ne ca suntem printesele sau eroii in cauza, luptandu-ne cu dragoni imaginari si trecand peste obstacole de nedepasit? Cate prietenii care aveau sa dureze o viata nu am legat langa un clasic joc de sotron ?

De fiecare data cand ne gandim la copilaria noastra, ne apare un zambet inevitabil pentru ca este vorba despre o perioada fericita a vietii noastre de care ne agatam cu drag. Analizand aceasta perioada a vietii fiecaruia dintre noi, cercetatorii au concluzionat ca este o perioada definitorie pentru dezvoltarea caracterului si a modului in care vom interactiona cu cei din jurul nostru. Acest lucru se datoreaza faptului ca interactiunea cu cei din jurul nostru este bazata pe relatiile interumane si pe calitatile interumane construite in copilarie, in timpul jocurilor clasice desfasurate in fata blocului sau in cartierul in care copilarim. De aici si pana la legarea unor prietenii trainice este doar un pas si este foarte usor de inteles de ce acest tip de prietenii rezista toata viata : sunt construite pe o baza solida, lipsita de interese materiale si complet fondata pe interese comune.

Odata ajunsi la varsta maturitatii si avand noi insine copii, ne dorim sa le asiguram acestora cele mai bune conditii, atat de viata cat si de joaca. Iar daca stam sa ne gandim cu atentie, tindem sa alegem cele mai bune jucarii pe care le putem oferi copiilor nostri. Daca pentru baietei tindem sa alegem masinute care sa le captiveze atentia si cu care sa se joace ore in sir pe circuite care mai de care mai complicate si mai interesante sau dinozauri care sa le stimuleze imaginatia celor mici, cand vine vorba despre fetite aituatia se schimba putin.
Jucariile pentru fete sunt deosebit de variate, mergand de la papusile interactive clasice ce le pot incanta la varste mai mici si pana la instalatii complexe cu ajutorul carora isi pot crea propriile bijuterii. De aceea, este din ce in ce mai greu sa le oferim fetitelor noastre un cadou care sa le surprinda in mod placut si de care sa se bucure cu adevarat.

Papusile Barbie insa reusesc sa traverseze bariera timpului si a generatiilor care au trecut peste ele : mereu actuale si la moda, permanent cautate de cele mici, papusile Barbie prezinta un anumit farmec foarte greu de egalat de orice alta jucarie. O papusa Barbie va fi mereu pe placul fetitei dumneavoastra, fie ca este vorba despre o papusa Barbie clasica sau despre una care intruchipeaza eroina preferata din filmele de animatie ale celei mici, deci de ce sa nu alegem un astfel de cadou? Apelati chiar astazi la iaujucarii.ro si veti beneficia de poaibilitatea de a alege dintr-o gama larga de papusi Barbie, care de care mai captivanta pentru cea mica !