Conform O.G. 34/2014: Cu excepția cazurilor prevăzute la art. 16, consumatorul beneficiază de o perioadă de 14 zile calendaristice pentru a se returna dintr-un contract la distanță sau dintr-un contract în afara spațiilor comerciale, fără a fi nevoit să justifice decizia de returnare și fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art. 13 alin. (3) si la art. 14.

Rambursarea banilor se face în termen de maxim 30 de zile din momentul primirii produsului de la cumpărător, prin transfer bancar în contul ales de dumneavoastră.

Produsul returnat trebuie să îndeplinească urmatoarele condiții:

         Să nu fie deteriorat;

         Să nu conțină urme de utilizare (pete, zgârieturi, lovituri, etc.);

         Să nu fi suportat șocuri electrice cauzate de o pană de curent sau contactul cu lichide;

         Să fie împachetat corespunzător în cutia originală a acestuia, nedeteriorată, cu toate accesoriile primite si etichetele intacte;

         Să aibă asupra sa toate documentele cu care a fost expediat (factură, certificat de garanție, certificat de conformitate, manual, instrucțiuni de folosire).

Pași ce trebuie urmați pentru returul produsului:

1. Notificarea se poate face urmand varianta de mai jos:

a. Trimițând pe email (contact@iaujucarii.ro) o înștiințare priviind returul.

2. Noi vă răspundem prin email pentru a stabili datele de livrare pentru retur și contul în care doriți să vă facem plata.

3. Verificăm conformitatea produsului și rambursăm banii în termen de 30 de zile, prin transfer bancar în contul transmis pe email de dvs.