Articole Blog

Sarbatoriile pascale si bucuriile copilariei

22706

In fiecare an, Pastele este o ocazie de sarbatorire, de stat acasa alaturi de cei dragi si de bucurii in familie. La fel ca si Craciunul, sarbatoarea pascala tinde sa fie o sarbatoare care este mai degraba mentinuta intr-un cadru intim, in familie.

Astfel, Pastele s-a intiparit in mentalul colectiv ca fiind o sarbatoare plina de liniste, tihna si bucurie, petrecuta fara ezitare langa cei pe care ii iubim.
Si pentru ca Pastele este in mod traditional acel moment din an cand trebuie sa avem “ceva nou” , trebuie neaparat sa ne inoim cu un anume ceva, cat de mic ar fi el.

Pe langa traditiile noastre locale insa, au intrat in mentalul romanesc si traditiile din alte parti ale lumii, precum :

  • iepurasul de Paste care vine mereu cu daruri pentru cei mici
  • ascunsul si cautatul de oua de Paste
  • si asa mai departe.

Din acest motiv, in mintea celor mici a ramas pregnanta ideea de iepuras de Paste care vine incarcat cu multe cadouri, care mai de care mai frumoase si mai inventive.
Jucariile sunt, bineinteles, primele pe lista celor mici. Fie ca este vorba despre jucarii cu specific pascal sau despre jucarii in general, trebuie sa recunoastem ca acestea le aduc celor mici cele mai mari bucurii.

Prin urmare, de ce sa nu apelati la jucarii de calitate, fie ca discutam aici despre iepurasi roz sau masinute ultra-moderne, despre papusi Barbie sau personaje Disney? Accesati chiar astazi pagina noastra de la iaujucarii.ro si veti descoperi od!