Articole Blog

Taramul Disney si bucuriile copilariei

legodisneyprincessfestivitatileregalealeluiarielaurorasitianal41162

Varsta magica a copilariei este in general marcata de cele mai placute amintiri din viata noastra, este locul fericit in care ne intoarcem de fiecare data cand ne simtim apasati de greutatile vietii si sunt amintirile in care ne retragem cu drag cand viata nu ne ofera cele mai placute momente.
Este un fapt demonstrat ca perioada copilariei, interactiunile pe care le avem cu oamenii in aceasta perioada si amintirile pe care ni le cream sunt cele pe care le purtam cu noi pana la finalul vietii.

De aceea, este cu atat mai important ce amintiri ii cream copilului nostru, ce momente de neuitat alegem sa ii oferim si cum gestionam timpul celor mici.
Avem de ales mereu intre diferite variante cum ar fi :

  • Clasicele plimbari in parc alaturi de alti copii
  • Cititul unei carti pentru copii
  • Jucariile de exceptie pe care le oferim celor mici
  • Mersul la locul de joaca alaturi de prietenii lor, si asa mai departe.

In momentele cand acestia aleg sa se joace de unii singuri, sau chiar impreuna cu prietenii, este evident ca vom alege jucariile. Masinute pentru baietei, papusi ce reprezinta printese Disney pentru fetite si asa mai departe.
In ultmii ani, papusile Disney au devenit din ce in ce mai atractive, atat pentru baietei, cat si pentru fetite, iar acest lucru este unul de laudat.

Personajele Disney ii vor purta pe cei mici in aventuri de neuitat, creandu-le amintiri unice si dezvoltandu-le imaginatia. Deci de ce sa nu le faceti celor mici o bucurie si sa achizitionati chiar astazi papusi Disney de exceptie de la iaujucarii.ro ?
Apelati cu incredere la noi si cu siguranta cei mici vor fi mai mult decat incantati !