Articole Blog

Un cadou perfect pentru copilul dumneavoastra?

22852

Jucariile au unul dintre cele mai importante roluri in viata copiilor nostri, din atat de multe puncte de vedere incat uneori ne este greu sa sesizam importanta unei simple papusi interactive sau a unui set LEGO juniors. Un copil va fi mereu atasat de jucariile sale, renuntand cu greu pana si la un simplu creion colorat, insa care sunt motivele atasamentului copiilor de jucariile lor.

Putem sa privim acest fapt din mai multe perspective:

  • din punct de vedere psihologic, o jucarie poate inlocui un partener de joaca, poate chiar sa fie un partener de joaca in sine, alaturi de care cel mic sa isi petreaca ore in sir de joaca si relaxare
  • din punct de vedere al dezvoltarii celui mic, jucariile interactive pot sa ii ajute pe cei mici sa isi dezvolte coordonarea ochi-mana si sa isi dezvolte imaginatia cu ajutorul lumilor fantastice create cu ajutorul seturilor de lego junior spre exemplu
  • din punct de vedere educational, jucariile pe care alegem sa le cumparam pentru cel mic ii pot ajuta sa invete culorile, numerele, alfabetul, dar si sa se obisnuiasca cu anumite sunete scoase de animale sau anumite utilaje. Fie ca discutam aici despre plusuri TY sau jucarii interactive, toate au rolul lor in dezvoltarea copilului nostru si nu trebuie excluse din viata celor mici.

Deoarece prin intermediul jucariilor interactive, al papusilor interactive si al figurinelor de tot felul copiii nostri invata lucruri folositoare despre mediul inconjurator, trebuie sa ne asiguram ca acestea sunt fabricate din materiale calitative si care nu se deterioreaza usor.
Fie ca cei mici aleg sa puna in practica jocuri de rol, sa fie mici pompieri sau politisti, sa porneasca in aventuri de anvergura sau orice altceva, iaujucarii.ro are ceea ce va trebuie : accesati chiar astazi website-ul nostru pentru cadoul perfect pentru copilul dumneavoastra !